Reklamation och retur

                                      

RETURRÄTT

Du som är privatperson har alltid 30 dagars retur- och bytesrätt (”Öppet köp”) när du handlar online hos oss. Det innebär att du inom 30 dagar från att du mottagit ditt paket kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor. Produkten måste returneras i säljbart skick i originalförpackning och med alla eventuella hangtags kvar, tillsammans med ett returformulär innehållande ordernummer och kontaktuppgifter (se instruktioner nedan). Oidentifierade varor som returneras kan nekas återbetalning.

Kostnaden för en retur inom Sverige om du använder den förtryckta retursedeln är 39 kr. Denna summa kommer att dras av från varuvärdet vi betalar tillbaka. Vid byte står vi självklart för returkostnaden! 

Vi försöker att hantera returer så fort som möjligt. Du får ett bekräftelsemail så snart vi mottagit din retur. Återbetalning (alternativt byte) görs snarast, dock senast 14 dagar från det att vi mottagit de returnerade varorna.

Observera att du inte har bytes- eller ångerrätt för varor inte kan återlämnas pga. hälso- eller hygienskäl om förseglingen har brutits (tex. underkläder och badkläder). Detta står i så fall tydligt angivet i produktinformationen på hemsidan.


REKLAMATIONER

Om du har fått fel vara, om varan är skadad eller om det är något annat fel på varan, var vänlig kontakta kundservice för reklamation på info@stripedcat.com för att få ett godkännande innan du returnerar produkten. Ange ditt ordernummer i mailet och beskriv felet eller bifoga en digital bild. När vi har bekräftat reklamationen följer du samma process som vid övriga returer, se instruktioner nedan. Om du inte har kvar den förtryckta retursedeln går det bra att klistra på en egen etikett med följande adress:

T&F Clothing AB 
Ringvägen 49
134 60 Ingarö

Vid fel i varan återbetalar vi självklart returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan.


INSTRUKTIONER RETURER (INOM SVERIGE):

  1. Fyll i den medskickade returblanketten (kan även laddas ned här) och packa dina plagg tillsammans med returetiketten i lämplig förpackning (förslagsvis samma påse som plaggen levererades i). Se till så att fraktsedeln med streckkod från The Striped Cat inte syns.
  2. Klistra på den medföljande returetiketten. Om du väljer att inte använda The Striped Cat's returetikett står du själv för fraktkostnaden och spårbarheten av paketet.
  3. Lämna in ditt paket på närmsta postombud. Spara inlämningskvittot tills du fått ett bekräftelsemail från oss att returen är registrerad!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.