Leveransinformation


För tillfället kan vi leverera till följande länder: Sverige, samtliga EU länder, Norge, Australien, Nya Zeeland, Japan, Sydkorea. 

LEVERANS INOM SVERIGE

  • Vi vill att det ska vara enkelt och prisvärt för dig att få dina varor levererade direkt hem till dig eller till ditt närmaste utlämningsställe. Som standard för beställningar inom Sverige skickas din beställning med Postnord och om paketet går ned i din brevlåda lämnas det oftast direkt däri. Om leveransen är för stor kommer den istället till närmsta utlämningsställe, varpå en avisering skickas till dig. Du har även möjlighet att välja andra leveransalternativ vid utcheckning.
  • Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt efter beställning. Din order behandlas normalt inom 1-2 arbetsdagar och 1-2 arbetsdagar efter att beställningen skickas så når den dig. 
  • När ordern skickas får du ett mail som bekräftar att ordern är på väg. Vänligen kontakta vår kundservice om din order inte har levererats inom 5 dagar efter detta mail.
  • Priset på frakten beror på fraktsätt, ordervolym och valt leveransland. Du kan enkelt se vad fraktkostnaden blir genom att lägga dina varor i kundkorgen och välja önskat leveranssätt. Det är först när du klickar på Slutför köp som beställningen görs. Vi erbjuder fri frakt inom Sverige när du beställer för mer än 399 kr. 

ÖVRIGA LÄNDER 

  • Till övriga länder erbjuder vi fraktfritt över 50 Euro / USD. Länder utanför EU: Eventuella tullavgifter betalas av mottagaren. 


EJ UTHÄMTAD VARA 

Det är ditt ansvar att lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom den tid som står angivet på avin. Om du inte kan ta emot paketet vid leverans till hemadress eller företag, eller inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället, så skickas det tillbaka till oss. Detta medför kostnader för administration, hantering och returfrakt vilket vi debiterar för. 

  • Ej uthämtat hos ombud: 149 kr 


 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.